UDLEJNING / SALG

Professionel udlejning af:

Salg af:

  • Grus, sten, muld og granit
  • Big bags
  • Lossenet og sikringsnet

Står du og skal have en container, skurvogn eller lignende flyttet? Skal en jernkonstruktion eller nye spær på plads? Eller står du og mangler granit til indkørslen? Så er Karl Thygesen & Søn det oplagte valg.

Se WPG Balanceåget i aktion.

Vi tilbyder udlejning af kraner, mobilkraner, mobile tårnkraner og andet kvalitetsudstyr, naturligvis bemandet med erfarne og kompetente kranførere, der udfører deres arbejde med den absolut højeste professionalisme og omhu.

Vi ved, at det er en tillidssag at udleje kraner. Vores maskinel og udstyr serviceres løbende, og vi kan derfor garantere høj standard.

For at kunne yde optimal kundeservice samt udføre et professionelt stykke arbejde, har det højeste prioritet for os at vores maskinel og kranudstyr konstant vedligeholdes eller evt. udskiftes. Derfor indkøber vi løbende det materiel, der skal til, for at dine kranopgaver kan blive udført.

Fordi vores kunder gennem alle årene har haft mange forskellige ønsker og behov, vi har skulle opfylde, har vi hos Karl Thygesen & Søn ApS opnået stor erfaring med mange forskellige typer opgaver. Det betyder, at der ikke er den opgave, vi ikke kan varetage forsvarligt og kompetent.

Mange typer og størrelser

Når vi skal udleje en kran, sørger vi for at spørge grundigt ind til opgavens omfang. Det er vigtigt for os at vide hvilken type opgave, du skal have udført og ikke mindst, hvordan forholdene er, der hvor den skal udføres.

Da der findes mange typer kraner i varierende størrelser, der hver især har deres styrker og svagheder, gør vi meget ud af den indledende dialog, så vi kan sikre dig, at du lejer netop den kran, der er mest velegnet til din specifikke opgave.

Så leder du efter et professionelt kranudlejningsfirma, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@karlthygesen.dk

Eller ring i dag:  44 94 66 66