Udlejning af skibscontainer

Hos Karl Thygesen A/S har vi mange års erfaring inden for udlejning af skibscontainere. Vi råder vi over et stort udvalg af skibscontainere og kan således altid finde en container, der passer præcis til dit formål. Alle vores skibscontainere er kvalitetscontainere i god stand.

Lej en skibscontainer
– og få leveret til døren

Når du lejer en skibscontainer hos Karl Thygesen, bestemmer du selv, om du vil afhente den på vores lager, eller om vi skal levere den på din adresse. Vi kan levere den, hvor du ønsker det, og når du ønsker det.

Containere

Hurtig levering

Med vores store udvalg i skibscontainere, har vi som regel altid nogle stykker af alle modeller stående på lager, og vi kan derfor typisk udleje skibscontainere samme dag, med levering eller udlevering den efterfølgende dag.

Konkurrencedygtige priser

Hos Karl Thygesen udlejer vi skibscontainere til gode, lave priser. Om du er privat- eller erhvervskunde spiller ingen rolle for os, alle kunder er lige vigtige.

God rådgivning

Udover vores faste lave priser ved udlejning af skibscontainere, er god kundeservice et vigtigt parameter for os, og vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, hvis du er i tvivl om hvilken skibscontainer, der er mest velegnet til dit formål. På denne måde får du ikke lejet for meget, men kommer altid hjem med en skibscontainer, der passer perfekt i størrelsen.

Hvad koster det at leje en skibscontainer?

Prisen for at udlejning af skibscontainer afhænger helt af størrelsen, containertypen og den periode, du ønsker at leje den i.

Der foreligger derfor ikke nogen fast prisliste, men vi vil altid meget hurtigt kunne udregne en pris, hvis du kontakter os.

De oplyste priser er faste, og du vil derfor aldrig opleve pludselige tillæg eller andre ubehagelige overraskelser, når du lejer skibscontainere hos os.

Kontakt

Kontakt os på 44 94 66 66 og lad os finde lige præcis den skibscontainer, du står og mangler.