Udlejning af kraner

Udlejning af kvalitetskraner

Hos Karl Thygesen A/S tilbyder vi udlejning af kraner, mobilkraner, mobile tårnkraner og andet kvalitetsudstyr, naturligvis bemandet med erfarne og kompetente kranførere, der udfører deres arbejde med den absolut højeste professionalisme og omhu.

Vi kan dække alle behov

Fordi vores kunder gennem alle årene har haft mange forskellige ønsker og behov, vi har skulle opfylde, har vi hos Karl Thygesen & Søn ApS opnået stor erfaring med udlejning af alle typer kraner. Det betyder, at der ikke er den opgave, vi ikke kan varetage forsvarligt og kompetent.

udlejning af kraner, køretøj med stor rød kran

Moderne og professionelle kraner

Vi ved, at det er en tillidssag at udleje kraner. Vores maskinel og udstyr serviceres løbende, og vi kan derfor garantere høj standard, når vi udlejer kraner til dig.
For at kunne yde optimal kundeservice i forhold til udlejning af kraner samt udføre et professionelt stykke arbejde, har det højeste prioritet for os, at vores maskinel og kranudstyr konstant vedligeholdes eller evt. udskiftes. Derfor indkøber vi løbende det nødvendige materiel, for at dine kranopgaver kan blive udført professionelt.

Professionelle medarbejdere

Når du skal leje en kran, er det vigtigt, at der fra start vælges lige netop den model, der understøtter dit specifikke behov. De fleste af Karl Thygesens medarbejdere har mange års erfaring med udlejning af kraner, og de står naturligvis til rådighed med deres ekspertise, så du får den helt rigtige kran til dit formål.

Kranopgaver af alle typer

Når du skal leje en kran, indleder vi med at spørge grundigt ind til opgavens omfang, hvorefter vi præsenterer de forskellige kraner, vi kan stille til rådighed.

Efterfølgende rådgiver vi dig grundigt, så du altid er sikret, at den kran, vi udlejer til dig, er den helt rigtige til netop din opgave.

Kontakt os

Vi sidder klar ved telefonerne på 44 94 66 66 til at rådgive dig, når du skal leje en kran og kan også give dig et hurtigt overslag i forhold til pris.

Kontakt os, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.