Udlejning af affaldscontainere

Udlejning af alle typer affaldscontainere

Hos Karl Thygesen A/S råder vi over et stort udvalg af affaldscontainere. Hos os kan du altid leje den container, der passer til lige præcis dit behov for opsamling og håndtering af affald.

Vi udlejer affaldscontainere til alle formål

Uanset om du står og mangler en container til byggeaffald, eller du har brug for en container til storskrald, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vi tilbyder udlejning af affaldscontainere til konkurrencedygtige priser – naturligvis i alle størrelser.

Økonomisk rentable løsninger

Ved udlejning af affaldscontainere tilbyder vi altid miljøvenlige og økonomisk rentable løsninger, og vi anbefaler ofte løsninger, hvor containerne tømmes på stedet. Med denne model vejes affaldet på stedet, hvorefter der udskrives vejeseddel, der sendes sammen med fakturaen en gang månedligt.

Tømning af containeren

Hvor tit du ønsker tømning, er helt op til dig. Du kan bestille tømning, når containeren er fyldt, eller der kan aftales faste tømningsintervaller.

Det er naturligvis helt op til dig, om du ønsker at leje eller købe materiellet.

Mange års erfaring inden for udlejning af affaldscontainere

Vi har mange års erfaring inden for udlejning af containere, så du er altid sikret en professionel løsning. Vores kompetente medarbejdere har i mange år beskæftiget sig med udlejning af affaldscontainere, og de uddannes løbende, så de har de nødvendige kompetencer til at hjælpe dig med at finde den container, der er mest optimal til dit behov.

Åben eller lukket container?

Hos Karl Thygesen A/S udlejer vi både åbne og lukkede affaldscontainere alt afhængig af dit behov. Vi kan derfor tilbyde udlejning af lige præcis den container, der passer til dig.

Åbne containere er oplagte til blandet affald som f.eks. sten, jord, grus og haveaffald, mens lukkede containere er oplagte i byområder. Når du lejer en lukket container, sikrer du dig mod, at affaldet bliver stjålet, bliver vådt eller at nogen sætter ild til det.

Ring og hør mere om udlejning af affaldscontainere

Hvis du har yderligere spørgsmål, har brug for vejledning eller vil gerne have udfærdiget et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon

44 94 66 66

Du kan også kontakte os på mail: info@karlthygesen.dk – og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.