Transport af kunst og skulpturer

Sikker transport af uerstattelige effekter.

Hvis du er ejer af værdifuld kunst eller skulpturer, som du har brug for at få flyttet fra et sted til et andet, er det ikke ligegyldigt, hvem du vælger til at udføre transporten.

Kunst og skulpturer er som regel uerstattelige effekter, der ikke kan generhverves, hvis det bliver beskadiget under transporten.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første den bedste leverandør til transporten, da du helst skal kunne føle dig sikker på, at dine klenodier når sikkert frem uden at have lidt nogen form for overlast.

Kunst - Karl Thygesen & Søn

Når du skal finde den rette transport leverandør

Når du skal vælge leverandør til transport af kunst og skulpturer, bør du sikre dig, at leverandøren ikke alene har erfaring med transport af denne type værdier, men at de har transportmidler, der er velegnede til formålet og veluddannede medarbejdere. Du bør naturligvis også sikre dig, at de – såfremt uheldet måtte være ude – er ordentlig forsikret, så du kan få en passende erstatning.

Vi har de fornødne kompetencer

Hos Karl Thygesen A/S har vi mange års erfaring og de rette uddannelser til at varetage alle typer for specialtransport. Vi kan derfor tilbyde dig at varetage alle facetter af flytningen lige fra afmontering og emballering til transport, opstilling og montering på den nye adresse.

Transport er en tillidssag

Transport af kunst og skulpturer er ikke alene en finessesag, det er også en tillidssag. Derfor uddanner vi hele tiden vores medarbejdere, så de er rustet til bedst muligt at hjælpe dig med de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med transport af uerstattelige effekter.

Hvis du ikke har en destinationsadresse

Hvis din kunst eller dine skulpturer endnu ikke har en destinationsadresse, kan vi naturligvis opbevare dem i vores nye lagerlokaler, hvor de opbevares sikkert og trygt.

Ønsker du at høre mere, eller vil du gerne have et tilbud på specialtransport, er du velkommen til at kontakte os på: 44 94 66 66