Transport af vinduer og glas

Transport af vinduer og glas kræver som udgangspunkt mere end de fleste andre transporter, da glas er skrøbeligt materiale, der let kan gå i stykker.

Forkert håndtering kan medføre brud og skader

Forkert håndtering af vinduer og glas kan nemt udløse spontane brud i glasset, hvilket kan give skæreskader. Det er derfor vigtigt, at løft og transport af vinduer og glas sker med brug af godkendt udstyr. Manuel håndtering af vinduer og glasfacader kan både medføre risiko for ulykker samt sundhedsskadelige belastninger.

Brug altid en fagmand

Derfor er det de færreste, der giver sig i kast med selv at foretage transport af vinduer og glas, og vi anbefaler også, at transporter af denne karakter udføres af fagfolk.

I de tilfælde hvor der er tale om transport med vinduer og glas i store mål, skal transporten udføres ved hjælp af tekniske hjælpemidler. Hvilke tekniske hjælpemidler, der er mest velegnede, vurderer vi ud fra den konkrete opgave.

Faguddannede medarbejdere

Hos Karl Thygesen har vi mange års erfaring med transport af vinduer og glas. Vores medarbejdere er specialuddannede i at varetage transport af vinduer og glas, så når du anvender os, er du på sikret, at leverancen når frem i hel stand, så du ikke risikerer, at dit byggeprojekt bliver forsinket som følge af brud under transporten.

Konkurrencedygtige priser

Vi bestræber os på altid at være konkurrencedygtige, og priserne på transport af vinduer og glas er yderst rimelige, uden at vi dermed går på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Når du kontakter os, udarbejder vi altid en fast pris på din transport af glas og vinduer.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, har brug for rådgivning eller vil have udarbejdet et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 94 66 66 eller på mail: info@karlthygesen.dk.