Transport af containere

Mange års erfaring med containertransport

Hos Karl Thygesen har vi mange års erfaring indenfor alle former for containertransport. Vi foretager transport af alle typer containere herunder affalds- og skibscontainere.

Blandt vores mange faste kunder indgår både industri og erhverv, men vi foretager også transport af containere for private.

Containertransport involverer ofte:

  • Flytning eller transport af skibscontainere
  • Flytning, transport eller tømning af affaldscontainere

Professionel transport af containere til konkurrencedygtige priser

Karl Thygesen garanterer professionel container-transport over hele landet til konkurrencedygtige priser.

Vi ved, hvor vigtig punktlighed og præcision er og sørger derfor altid for at overholde aftalte tider og leveringssteder.

Vores kompetente medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor håndtering og transport af containere. De uddannes løbende, så de har de allerbedste forudsætninger for at udføre transport af din container på professionel og forsvarlig vis.

Transport af affaldscontainere

På en byggeplads er det naturligvis vigtigt, at transport af containere bliver udført hurtigst muligt samt foregår hurtigt og smidigt.

Vi leverer affaldscontaineren på den aftalte adresse og afhenter containeren igen, når den er fyldt op. Vi varetager naturligvis tømning af containeren i forlængelse af afhentningen.

Konkurrencedygtige priser

Når du skal have transporteret din container, finder vi sammen frem til den mest optimale containertransport, både i forhold til den eksakte opgave men også set ud fra et økonomisk aspekt.

Vi tager indledende en snak om dit behov, hvorefter vi præsenterer de forskellige muligheder.

På denne måde er du sikret, at transporten af din container både er helt optimal i forhold til dit behov, men også at prisen holdes nede.

Kontakt os

Står du og mangler transport af din container, er du velkommen til at kontakte os.

Sammen drøfte den bedste løsning af din container transport, og vi kan naturligvis udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Ring i dag: 44 94 66 66