OPBEVARING / OMLÆSNING

Hos Karl Thygesen og Søn ApS har vi mange års erfaring inden for omlæsning af lastbiler og containere samt opbevaring af gods.

Vi håndterer omlæsning for såvel danske som udenlandske firmaer og med vores centrale placering tæt på motorvej og hovedstad, spilder du ikke dyrebar tid på snørklede omveje.

Vi har kapacitet til at omlæsse såvel store som mindre læs, og da vi ved, at din tid er kostbar, har vi fokus på punktlighed, og vi vil gøre vores yderste for at sikre dig mod spildtid.

Derfor er vi altid klar til omlæsning til aftalt tid, og skulle du undervejs imødegå forhindringer, der bevirker, at du bliver forsinket, er vi naturligvis fleksible.

Har du brug for at få opbevaret gods i kortere eller længere tid, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi tilbyder både indendørs og udendørs opbevaring. I vores nye lagerlokaler opbevares dit gods forsvarligt og sikkert, og du har både mulighed for at lave aftale om fast eller variabel lagerplads. Da vi ved, at omstændigheder let kan ændre sig, kan du med en variabel aftale nøjes med at betale for det antal dage, dit gods opbevares hos os.

Der er ikke nogle minimumsperioder for opbevaring hos os, vi passer på dit gods så kort eller længe, du har brug for det.

Hvis du har brug for, at kunne afhente gods uden for vores normale åbningstider, kan dette naturligvis aftales. Desuden tilbyder vi modtagelse og levering samme dag.

For yderligere information eller for at træffe aftale om omlæsning eller opbevaring er du velkommen til at kontakte os på info@karlthygesen.dk

Eller ring i dag: 44 94 66 66