.

Mobilkraner

.

Få et tilbud på dit kranarbejde – ring i dag: 44 94 66 66

Mobilkraner

Mobilkraner kan styres via fjernbetjening. Det er derfor muligt for kranførerne at være helt tæt på byrden, eller endda befinde sig på selve det sted der bliver monteret. På denne måde bliver opgaven lettere at overskue.

Kameraløsningen hjælper kranførerne til at få det bedst mulige overblik via monitorer, når de betjener mobilkranen fra førerkabinen. På nogle af vores mobilkraner er der endda mulighed for at elevere førerkabinen op i cirka 8 meters højde, for endnu bedre udsyn.

Vores mobilkraner er udstyret med kraftige projektører der fra førerkabinen kan indstilles til den nødvendige position.

.

Mobilkran ved DR

mobilkran Liebherr

.

Bedste Mobilkraner på markedet

Vores Liebherr mobilkraner, som anses for at være de bedste på markedet, er takket være deres terrængående chassis og fleksible kraner ideelle til kørsel på vej, såvel som til off-road brug. Samtlige af vores mobilkraner, er af højeste kvalitet og opfylder nyeste miljøkrav. I en branche, hvor behovene sjældent er ensartede, så ved vi, hvor vigtigt det er at være opmærksom på driftssikkerhed og alsidighed. Vi er derfor altid kvalificerede til effektivt at løse stort set alle former for løfteopgaver med en mobilkran.

En skræddersyet kranløsning til dig

Uanset om du har en tungløft opgave, eller noget der skal højt op eller langt ud, kan vi altid med vores fleksible mobilkraner rigge dem sådan at de passer bedst muligt til opgaven. Vores mobilkraner kan udstyres med to spil, således at det er muligt at vende store emner i luften. På mobilkranerne er der derudover mulighed for at montere to stykker bom forlængere, så den hydrauliske vipbar fly-jib kan nå nye højder.

 

 

 

 

Mobilkran

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Hos Karl Thygesen har vi mere end 60 års erfaring indenfor transport og kranarbejde. På baggrund af denne erfaring, har vi opbygget en stor ekspertise inden for arbejdet med blandt andet mobilkraner, der gavner vores kunder til daglig.

Med kompetente og dedikerede medarbejdere, er vi altid klar på nye udfordringer med vores mobilkraner. Vi besigtiger opgaverne på forhånd, og ved hjælp af avancerede computerprogrammer indtegner og beregner vi, hvilken størrelse mobilkran og hvilken type løftegrej der skal benyttes på den pågældende opgave.