Mobilkran / Mobilkraner / Mobile tårnkraner

Mere end 60 års erfaring

Hos Karl Thygesen har vi mere end 60 års erfaring indenfor transport og hejseopgaver med mobilkraner og mobile tårnkraner.

Med nyeste materiel til rådighed samt kompetente og dedikerede medarbejdere, er der ikke den opgave med vores mobilkran eller mobile tårnkraner, vi ikke kan løfte. Vores store vognpark indeholder mange forskellige mobilkraner og mobile tårnkraner. Derfor kan vi altid finde en mobilkran eller tårnkran, der er helt perfekt til at udføre din opgave.

Mobile tårnkraner

Mobile tårnkraner kombinerer på bedste vis mobilkraners fleksibilitet med tårnkraners rækkevidde.

Mobile tårnkraner er velegnede ved kortvarende montageopgaver eller til hejs af materiel over bygninger, som f.eks. inde i byen, hvor pladsforholdene ofte kan være begrænsede. Her egner mobile tårnkraner sig bedre end de fleste alternativer.

Kontakt os og få et hurtigt svar!

Fjernbetjente tårnkraner giver bedre overblik

Mobile tårnkraner kan styres via fjernbetjening. Kranførerne kan derfor være helt tæt på byrden eller befinde sig på selve montagestedet, og de kan på denne måde lettere overskue opgaveløsningen.

Vi har mobile tårnkraner i flere størrelser, de kan være hejseklare på bare 20 minutter, og de opfylder naturligvis nyeste miljøkrav.

Vores tårnkraner er udstyret med kraftig belysning på udlæggerne, så hele arbejdsområdet kan oplyses i døgnets mørke timer.

Mobilkran

Hos Karl Thygesen råder vi over en omfattende og alsidig flåde af mobilkraner, og vi er derfor altid kvalificerede til effektivt at løse alle former for løfteopgaver med en mobilkran.

Den rette kran til netop din opgave

Inden vi påbegynder en opgave, finder vi, via beregninger, altid den mest optimale mobilkran til løsning af opgaven, og vi råder naturligvis over et stort udvalg af alle typer CE-mærket løftegrej, der på mest optimal vis supplerer vores mobilkran.

En skræddersyet kranløsning til dig

Det er ikke kun vores moderne mobilkran, der sikrer dig en fleksibel og professionel løsning af din opgave.

Når vi varetager en opgave for dig, der indbefatter mobilkran, indsætter vi altid lige præcist det materiel, der er nødvendigt til opgaven, hverken mere eller mindre.

Vores primære målsætning er altid at levere en optimal kranløsning på rette sted og til aftalt tid. Vi anser dette som altafgørende i forhold til at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fleksibiliteten sikres dog ikke alene af den store maskinpark. Viljen til at være på rette sted, til aftalt tid, med den optimale kranløsning i forhold til opgaven er afgørende for kvaliteten og økonomien i opgaveløsningen.

Du er, som kunde hos os, derfor altid sikret den optimale løsning på netop din løfteopgave.

Få et tilbud på dit kranarbejde – ring i dag: 44 94 66 66