Mobile tårnkraner

Få et tilbud på dit kranarbejde – ring i dag: 44 94 66 66

Fjernbetjente mobile tårnkraner

Mobile tårnkraner kan styres via fjernbetjening. Kranførerne kan derfor være helt tæt på byrden eller befinde sig på selve montagestedet, og de kan på denne måde lettere overskue opgaveløsningen.

Alternativt kan kranføreren sidde i førekabinen i op til 36 meters højde, og ved hjælp af kameraløsning få det bedst mulige overblik.

Vores mobile tårnkraner er udstyret med kraftig belysning på udlæggerne, så hele arbejdsområdet kan oplyses i døgnets mørke timer.

45m mobil tårnkran: Udlæg 45m. Max løft 2200kg. Kan vinkles op til 45 grader med kroghøjde på 59m med en løfteevne på 1850kg.

60m mobil tårnkran: Udlæg 60m. Max løft 1900kg. Kan forlænges til 65m med ekstra bomforlængerer. Kan vinkles op til 70 grader med en kroghøjde på 94m med en løfteevnen på 1000kg

Den rette mobile tårnkran til din opgave

Inden vi påbegynder en opgave, finder vi, via beregninger, altid den mest optimale mobil tårnkran til løsning af opgaven, og vi råder naturligvis over et stort udvalg af alle typer CE-mærket løftegrej, der på mest optimal vis supplerer vores mobil tårnkran.

 

Mobil tårnkran i københavn

Mobile tårnkran fra Karl Thygesen

.

Fleksibilitet med mobile tårnkraner

Mobile tårnkraner kombinerer på bedste vis mobilkraners fleksibilitet med tårnkraners rækkevidde. Den store forskel er, at de mobile tårnkraner, takket være det lodrette tårn, kan placeres meget tæt på bygnings facader.

Med et udlæg på op til 65 meter vandret og 95 meter i højden, kan denne type kran løse et utal af opgaver. En anden feature der er med til at gøre en mobil tårnkran helt unik og fleksibel, er muligheden for, med ‘variojib’, at arbejde i ‘wippmodus/luffing-mode’.

Vi har mobile tårnkraner i flere størrelser, de kan være hejseklare på bare 20 minutter, og de opfylder naturligvis nyeste miljøkrav.

Mere end 60 års erfaring med kranarbejde

Hos Karl Thygesen har vi arbejdet med transport og kranarbejde i mere end 60 år. Vi har derfor opbygget en stor erfaring, der til daglig kommer alle vores kunder til gode – især når der er behov for mobile tårnkraner, er vi blandt de førende inden for feltet. Vi er stolte af at vi som de eneste i Danmark, er i besiddelse af dén mobile tårnkran med størst rækkevidde.

Med nyeste materiel til rådighed samt kompetente og dedikerede medarbejdere, er der ikke den opgave, med vores mobile tårnkraner, vi ikke kan løfte. Vores store vognpark indeholder flere forskellige mobile tårnkraner. Derfor kan vi altid finde en mobil tårnkran, der er helt perfekt til at udføre din opgave.

Mobile tårnkraner fra Karl Thygesen

En skræddersyet kranløsning til dig

Det er ikke kun vores moderne mobil tårnkran, der sikrer dig en fleksibel og professionel løsning af din opgave.

Når vi varetager en opgave for dig, der indbefatter mobil tårnkran, indsætter vi altid lige præcist det materiel, der er nødvendigt til opgaven, hverken mere eller mindre.

Vores primære målsætning er altid at levere en optimal kranløsning på rette sted og til aftalt tid. Vi anser dette som altafgørende i forhold til at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Fleksibiliteten sikres dog ikke alene af den store maskinpark. Viljen til at være på rette sted, til aftalt tid, med den optimale kranløsning i forhold til opgaven er afgørende for kvaliteten og økonomien i opgaveløsningen.

Du er, som kunde hos os, derfor altid sikret den optimale løsning på netop din løfteopgave.