Lastbilkraner til alle typer af opgaver

Den rette aktør til din opgave

Hvis du har en opgave, der kræver både transport og hejs, er lastbilkraner typisk den rette løsning. Der er mange aktører på markedet, og du bør derfor undersøge, hvem der råder over lige præcis de lastbilkraner, der er mest velegnede til din opgave.

Veluddannede og dedikerede førere

Karl Thygesen er et transportfirma i international klasse, og vores medarbejdere er både veluddannede, kvalificerede og engagerede, når de arbejder med vores lastbilkraner for dig.

Da vi løbende uddanner vores ansatte indenfor nyeste teknikker og muligheder, er de altid rustet til at hjælpe dig i en hvilken som helst situation, der måtte opstå.

Lastbilkraner, stor grøn lastbil

Lastbilkraner til enhver opgave

Vi har lastbilkraner til alle typer opgaver.

Vores udvalg af lastbilkraner omfatter alt lige fra 27 tm, til vores 200 tm kran, der kan nå et vandret udlæg på 50,5 meter.

Vores lastkraner opfylder hver især alle behov indenfor deres størrelse, både i forhold til egenvægt, løftkapacitet og unikt tilpasset udstyr, og alle lastbilkraner betjenes naturligvis af erfarne og dedikerede førere.

Vi udlejer lastbilkraner til hejs af elementer, stålkonstruktioner, byggematerialer samt transport af moduler og maskinflytning.

Vi løser også komplicerede hejseopgaver

Alle vores lastbilkraner er naturligvis mobile, og de er derfor velegnede til komplicerede hejseopgaver. Deres størrelser i forhold til deres løfteevner gør dem i stand til at udføre opgaver, selv hvor pladsforholdene er begrænsede. Det kunne f.eks. være i snævre gader, ved haller eller i porte.

Selvom løft med lastbilkran til tider kan forekomme umulig, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores yderste for at udføre opgaven kompetent og professionelt. Til vores opgaver bruger vi bl.a. mobilkran, og den alsidige og fleksible mobile tårnkran.

Inden vi påbegynder selve arbejdet, udarbejder vi, sammen med dig, det mest hensigtsmæssige løft af byrden. På denne måde udføres alt hurtigt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Få et tilbud på din opgave – ring i dag: 44 94 66 66