Krantransport og flytning af maskiner

Professionel krantransport

Er du på udkig efter et firma, der kan hjælpe dig med krantransport eller flytning af maskiner i Danmark eller i udlandet, er Karl Thygesen A/S det oplagte valg.

Vi har mange års erfaring med transport med kran i både Danmark og udlandet, og du er derfor sikret en professionel samarbejdspartner, når du vælger os til at varetage din krantransport. Vi yder naturligvis et højt serviceniveau og tilbyder krantransport til konkurrencedygtige priser.

Vi er specialiserede inden for transport med kran og flytning af maskiner, og vi flytter såvel enkeltmaskiner som hele afdelinger.

Da krantransport er en af kernekompetencerne i vores virksomhed, sikrer vi dig løsninger i høj kvalitet, naturligvis udført helt efter dine ønsker og på forsvarlig og professionel vis.

Stor moderne vognpark

I vores store vognpark har vi også mobile tårnkraner og mobilkraner i forskellige størrelser. Vi løfter mange typer af materialer, betonelementer, maskiner og både.

Krantransport til aftalt tid og sted

Når vi skal udføre krantransport for dig, udføres opgaven altid med vores professionelle baksegrej, der sikrer en problemfri flytning af både større og mindre maskiner. Vi garanterer, at dine maskiner er fremme til aftalt tid, så produktionen ikke forsinkes.

Vi flytter altid maskinerne i lukkede lastbiler, så de ikke udsættes for regn.

Både til erhverv og private

Vi kører transport for både private og for erhverv, og alle krantransporter er lige vigtige for os. Så uanset om det er en mindre eller større krantransport, du søger, er du sikret, at vi prioriterer din opgave højt.

Karl Thygesen A/S er brancheledende inden for krantransport af byggematerialer, og vore kunder er ofte blandt de største aktører inden for deres produktområde.

Dette stiller store kvalitetskrav til vores materiel og medarbejdere.

Kompetente medarbejdere

Alle vores medarbejdere er specialiserede inden for deres felt. De uddannes løbende, og er således altid i stand til at udføre din transport professionelt og forsvarligt.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om netop din krantransport. Ring i dag på: 44 94 66 66